Florister i Stockholm

10 duktiga florister i stockholm

Att jobba som bröllopsfotograf är en stor lyx. Jag får fotografera lyckliga människor under en av deras största dagar i livet. Inte nog med det så är det så många vackra detaljer och dekorationer under ett bröllop som jag får äran att fotografera. Från magiska kläder till fantastiska lokaler. Men något som gör ett bröllop något alldeles extra måste väl ändå vara blommorna! Det finns så många duktiga florister i Stockholm som skapat så otroligt vackra buketter. Det är alltid lika kul för mig att se vad för bukett varje brudpar valt. Vissa vill ha stora och maffiga och andra lite mindre och klassiska. Oavsett om buketten är färgglad, bohemisk eller stilren så ger blommorna alltid så mycket till mina bilder. 

I detta inlägg tänkte jag dela med mig av flera olika florister i Stockholm som jag har fått äran att jobba med genom mina år som bröllopsfotograf. Alla är så fantastiskt duktiga! Längst ner hittar ni även exempel på en bukett som bruden valt att binda helt själv.

Letar ni florist i Stockholm? Då är detta inlägg för er! 

Florister Stockholm
Florister Stockholm
Florister Stockholm
Florister Stockholm
Florister Stockholm

4. Birgitta Thörn

Florister Stockholm
Florister Stockholm
Florister Stockholm

Sedan finns även alternativet att binda sina egna buketter. Det har flera av mina brudpar valt att göra. En av de är Amanda som valde att göra buketterna tillsammans med hennes vänner inför bröllopet. Titta så fint det blev!

Florister Stockholm


Letar ni bröllopsfotograf får ni gärna kika in hos mig här.

Bröllop Almare Stäket Magasinet
Bröllop vid Almare Stäket, Magasinet

2019-08-17

Ett vackert bröllop i Hågelbyparken
Bröllop i Hågelbyparken, Stockholm

2019-08-31

Bröllop på Carlshälls gård, Stockholm

2020-06-13

Bröllop Slottsträdgården Ulriksdal
Bröllop på Slottsträdgården Ulriksdal

2020-08-29

Bröllopslokaler Stockholm
Bröllopslokaler i Stockholm

2020-12-18

Lämna ett svar