Boka en parfotografering nu!

Är du förlovad eller helt enkelt bara väldigt kär?

Parfotograf, Stockholm

Parfotograf Stockholm

Hej! Vad kul att ni trillat in hos mig.

Jag är en parfotograf och bröllopsfotograf i Stockholm. En parfotografering hos mig är mer än en timme framför en kamera. Vi skippar de stela poserna och kommer istället skapa en upplevelse och ha riktigt kul tillsammans!

Oavsett om ni är förlovade, varit tillsammans i 5 månader eller 5 år så vill jag fotografera er!

förlovningsfotografering stockholm

Vart ses vi?

Vi bestämmer tillsammans en plats där vi ses. Jag vill att fotograferingen ska bli personlig för er och vill därför höra era önskemål om miljön. Ni kanske gillar skog, äng eller stadsmiljö.. eller så vill ni fotograferas hemma hos er. Vi bollar tillsammans och jag ger er förslag på fina platser som passar just er. En plats som ser fin ut i verkligheten blir inte alltid fin på bild eftersom ljus och färger avgör hur resultatet blir. Det bästa ljuset är de första timmarna efter soluppgång och de sista timmarna innan solnedgång så till de allra flesta fotograferingar kommer vi fotografera vid någon av de tidpunkterna, beroende på årstid såklart. (Jag kommer inte be er att ses kl 05.00 mitt i sommaren)

Har ni en favoritplats som ni gärna fotograferas vid så vill jag självklart höra om den! 

Parfotograf Stockholm, fotograferar i hela Sverige och världen

Parfotograf Stockholm
Parfotograf Stockholm

"Vi gjorde en parfotografering med Emma, och blev mer än nöjda!
Hon är väldigt professionell men samtidigt personlig. Hon kan sin sak till 100%, och fick oss att känna oss väldigt bekväma framför kameran."

- Emma & Hannes

"Vi gjorde en parfotografering med Emma, och blev mer än nöjda! Hon är väldigt professionell men samtidigt personlig.Hon kan sin sak till 100%, och fick oss att känna oss väldigt bekväma framför kameran."

Emma & Hannes 2019

parfotografering stockholm
parfotograf stockholm

Vi blir aldrig bra på kort...

Det är inte så farligt som du tror

Ni kanske sitter och tittar på alla bilder här på min hemsida eller instagram och tänker: ”Hur ska vi kunna se så naturliga ut framför kameran?! Det kommer aldrig gå”. Den vanligaste jag får höra från mina par är att de är ovana att vara framför en kamera, att de alltid blir stela på bilder. Jag förstår er till 100 %. Det är helt naturligt att vara nervös och till och med lite obekväm i början av en fotografering. Men det är mitt jobb att hjälpa er att känna er avslappnade och instruera er hela vägen igenom fotograferingen. 

Det är inte ert ansvar att posera er själva och slänga på det perfekta fake-leendet. Ni är inte modeller, det är helt normalt att ni inte har en aning om vad ni ska göra framför kameran. Lita på mig, jag kommer hela tiden säga vad ni ska göra och ge er små uppgifter som kommer hjälpa er att slappna av. 

Fotograferingen ska vara kul, det är en tid för er två, där ni får kramas och pussas en massa. Ibland kommer jag be er att göra lite konstiga saker där ni kommer undra vad sjutton jag håller på med. Men jag lovar, jag vet vad jag gör och letar hela tiden efter de där små ögonblicken av kärlek, skratt och känsla!

Oroa er inte, det kommer gå hur bra som helst!

Vem är fotografen?

Bröllopsfotograf & Parfotograf Stockholm

Jag heter Emma, är 25 år och bor i Stockholm. Dock spenderar jag helst min tid ute på landet bland all vacker natur. Min familjs landställe i Dalarna och Stockholms skärgård (Ingarö) är två av mina favoritplatser där jag ofta befinner mig på somrarna. 

Bananglass (italiensk), tv-serier, fotboll, gapskratt och att upptäcka nya platser är några av mina favoritsaker.

Som fotograf fokuserar jag alltid på spontana, naturliga bilder. Ni kommer få kramas, pussas och titta på varandra så mycket att ni kommer tröttna på varandra (förhoppningsvis inte haha). Min styrka är att få mina par avslappnade och jag kommer ibland be er att göra lite knasiga saker (som blir så fint på bild). 

Hur går det till?

Vad kostar det?

– 1 timmes fotografering på bestämd plats (inne eller ute)
– Personlig planering innan
– Gratis ombokning vid dåligt väder/sjukdom
– Noggrann redigering av bilderna efteråt
– 5 st högupplösta bilder levererade via ett webbgalleri (möjlighet att köpa fler bilder efteråt)

3 900kr 

1 extra bild: 500kr

5 bilder: 1500kr

Alla bilder: 3000kr

Skicka bokningsförfrågan

Jag bokar endast in 3 fotograferingar i månaden såskicka din förfrågan så fort som möjligtför att säkra ett Datum!


Har ni möjlighet att fotografera en vardag, både dag och eftermiddag/kväll funkar - DÅ finns större chans till en ledig tid!

Parfotograf Stockholm, fotograferar i hela Sverige och världen

Se fler bilder från parfotograferingar?