Så kul att ni hittat hit!

Jag heter Emma Surell, född 1997 och bor i Stockholm.

Sedan 2017 har jag fotograferat bröllop men en kamera i handen har jag haft i många fler år än så. Som person är jag väldigt lugn vilket jag värderar väldigt högt som bröllopsfotograf. Jag är duktig på att få mina par att slappna av och fokuserar alltid på spontana ”in the moment” bilder som faktiskt betyder något på riktigt. Era glädjetårar vid vigseln, mammas ansiktsuttryck när ni säger ”JA” till varandra eller gapskrattet under brorsans tal på middagen. Allt detta är viktigast för mig så att ni kan minnas er bröllopsdag precis som den var.

Det roligaste i mitt jobb är alla möten med mina fantastiska brudpar. Att jag får vara en del av en så stor dag är jag så tacksam för. Vilken tur jag har som får kalla detta för jobb!

Natur och lugnet som finns ute på landet är något som betyder mycket för mig. Jag spenderar mycket tid på Ingarö ute i Stockholms skärgård, på familjens landställe. Södra Dalarna är också en plats som jag har varm om hjärtat. Varje år sedan jag föddes åker släkten dit för att spendera en vecka tillsammans. Det är på landet som jag samlar energi och även därifrån min kärlek för naturnära bröllop vuxit fram. 

 

01

Det finns inget bättre än riktigt god bananglass

02

Jag är en boknörd och älskar att läsa

03

Asiatisk mat är det godaste som finns

04

Escape rooms är något av det roligaste jag vet

05

Hemmakvällar är min favorit

När jag inte fotograferar kollar jag en hel del på fotboll. Det är en stor del av mitt liv då jag spelat i 15 år och det är något av det bästa jag vet. Varje vecka sitter jag bänkad framför teven när Liverpool (stort fan) spelar.

Jag är en lugn person med nära till skratt och värderar egen tid väldigt högt. Får jag välja står jag helst inte i centrum, det är mycket härligare att lyssna och ta in. Denna sida ser jag som en stor fördel i mitt fotograferande då jag är duktig på att uppmärksamma både stort och smått. Det är även förmodligen en stor anledning till varför jag älskar att vara just bakom kameran, haha. På fritiden umgås jag mycket med min familj och nära vänner. Jag älskar att spela Brädspel och Tv-spel, Mario Kart är en favorit. Jag är en tv-serienörd ut i fingerspetsarna och mina tre favoriter är One tree hill, Prison Break och Grey´s Anatomy. På senare tid har jag lärt mig att sy och sticka, och tycker det är så kul att skapa mina egna kläder. 

Som de flesta av oss älskar jag också att resa. Se nya platser och miljöer. 2018 åkte jag på en tågluff i europa tillsammans med min syssling. Den resan gjorde mig helt förälskad i att resa med tåg, något jag verkligen rekommenderar till alla!