Fotobok

Varför beställa en fotobok hos mig?

Det är såklart mycket billigare för er att beställa en fotobok från något av alla labb som finns på nätet. Och det är helt okej om ni vill göra det. Skillnaden på de billigare labb och det som jag jobbar med är kvalitén. Böckerna ni får från mig är av högsta kvalité som håller i generationer med en vacker linneframsida i valfri färg och fotografierna i boken kommer visa sig från sin bästa sida. Ett extra plus är att ni slipper sitta i timmar och försöka knepa ihop en layout – det fixar jag. 

Nu är det dags för er att beställa er fotobok.

Det finns tre olika storlekar att välja på med 10 uppslag (20 sidor), 15x15cm (2000kr) 20x20cm (2500kr) 25x25cm (3000kr) eller 30x30cm (3500kr). Ingår er fotobok i ert bröllopspaket är detta redan valt. Självklart går det att uppgradera er fotobok om ni vill. 

Fotoboken är i linne med valfri text på framsidan. Ni får gärna fundera på vilken text ni vill ha. Det går att få text på två rader som ni kan se på bilden ovanför. Ett exempel är NAMN ♥ NAMN och raden under: Ert bröllopsdatum. Men ni får välja helt fritt.
Vilken färg det blir på texten avgörs av vilken färg på omslag ni väljer. Jag väljer tillsammans med fotolabbet det som blir snyggast och syns bäst men har ni önskemål på exempelvis guld eller silver så skriv det till mig.

Jag rekommenderar att välja så få bilder som möjligt (jag vet att det är jättesvårt) för att fotoboken ska bli så fin som möjligt, så det inte blir för plottrigt med massa små bilder. Max 60 bilder till 20 sidor, kan ni välja färre så är det jättebra. Varför jag vill att ni inte ska välja för många bilder är för att möjligheten till att ha stora bilder försvinner. Så 60 bilder är absolut max, försök att begränsa er! 

Tänk på att välja de bilder som ni tycker om mest och att denna fotobok är som en ”best of” från bröllopet. 

 Ni har fått en länk till ett galleri med alla era bilder. För att välja klickar ni på hjärtat som finns vid varje bild och loggar in med den mail som jag skickat länken till. När ni känner er färdiga säger ni till mig så börjar jag med layouten. När jag gjort klart layouten skickar jag ett förslag till er som ni får godkänna innan den skickas till tillverkning. 

Skulle ni vilja ha fler sidor i er fotobok så är kostnaden 100kr/uppslag (2 sidor).

Val av färg på omslag

Här nedan hittar ni 16 val av färg på omslag. Alla omslag är av materialet linne.

Ljusblå
Ljuslila
Rosa
Lemon sorbet
Brun
Mörkgrön
Mörkblå
Svart
Mörkgrå
Gråbrun
Vanilj
Klassisk Grå (bästsäljare)
Mörkbeige med mer struktur
Beige med mer struktur
Klassisk beige (bästsäljare)
Vit

val av fotoalbum