Boka en parfotografering nu!

Är du förlovad eller helt enkelt bara väldigt kär?

Parfotograf, Stockholm

Parfotograf Stockholm

Hej! Vad kul att ni trillat in hos mig.

Jag är en parfotograf och bröllopsfotograf i Stockholm. En parfotografering hos mig är mer än en timme framför en kamera. Vi skippar de stela poserna och kommer istället skapa en upplevelse och ha riktigt kul tillsammans!

Oavsett om ni är förlovade, varit tillsammans i 5 månader eller 5 år så vill jag fotografera er!

Parfotograf Stockholm

ta med mig till er favoritplats

 Jag vill att fotograferingen ska bli personlig för er. Därför kommer jag INTE sätta er framför en fin äng bara för att det är fint på bild. Jag vill att ni ska bli fotograferade i en miljö som är personlig för er, en miljö som ni tycker om och som speglar er. 

Har ni en favoritplats? Ett landställe ni spenderar mycket tid på, en skog ni brukar gå promenader i, en strand ni brukar bada vid på sommaren, ett café ni hade er första dejt på, eller varför inte hemma hos er? Berätta för mig om er favoritplats så planerar vi tillsammans den perfekta fotograferingen för er. 

Kommer ni inte på någon plats? Ingen fara! Jag har många förslag på fina platser, vi bestämmer tillsammans!

 

Parfotograf Stockholm, fotograferar i hela Sverige och världen

Parfotograf Stockholm
Parfotograf Stockholm
Parfotograf Stockholm

"Vi gjorde en parfotografering med Emma, och blev mer än nöjda!
Hon är väldigt professionell men samtidigt personlig. Hon kan sin sak till 100%, och fick oss att känna oss väldigt bekväma framför kameran."

- Emma & Hannes 2019

"Vi gjorde en parfotografering med Emma, och blev mer än nöjda! Hon är väldigt professionell men samtidigt personlig.Hon kan sin sak till 100%, och fick oss att känna oss väldigt bekväma framför kameran."

Emma & Hannes 2019

Parfotograf Stockholm

vem är fotografen?

Bröllopsfotograf & Parfotograf Stockholm

Jag heter Emma, är 24 år och bor i Stockholm. Dock spenderar jag helst min tid ute på landet bland all vacker natur. Min familjs landställe i Dalarna och Stockholms skärgård (Ingarö) är två av mina favoritplatser där jag ofta befinner mig på somrarna. 

Bananglass (italiensk), tv-serier, fotboll, gapskratt och att upptäcka nya platser är några av mina favoritsaker.

Som fotograf fokuserar jag alltid på spontana, naturliga bilder. Ni kommer få kramas, pussas och titta på varandra så mycket att ni kommer tröttna på varandra (förhoppningsvis inte haha). Min styrka är att få mina par avslappnade och jag kommer ibland be er att göra lite knasiga saker (som blir så fint på bild). 

hur går det till?

Skicka en bokningsförfrågan i formuläret nedanför. Jag bokar endast 3 fotograferingar i månaden för att kunna göra varje fotografering så personlig och bra som möjligt. Är jag ledig så bokar jag in er. Ni kommer få en bokningsfaktura skickad på mail på 1000kr som säkrar er bokning. Denna återbetalas ej om ni avbokar. 

Slutfakturan betalas efter fotograferingen.

Jag utgår från Stockholm och vi fotograferar på en plats som vi väljer tillsammans. Antingen utomhus eller hemma hos er. Jag vill att ni ska fundera på om ni har en plats som känns personlig för er, en plats som ni tycker om lite extra. Har ni det fotograferar jag gärna er där, om inte så bestämmer vi något tillsammans.  

Utanför Stockholm läggs en milersättning på 30kr/mil till eller biljettpris. Behöver jag övernatta läggs även detta till på priset.

Efter bokningen är klar börjar planeringen inför er fotografering. Jag vill höra era önskemål om plats, datum och känsla på bilderna. Tillsammans kommer vi planera den perfekta fotograferingen för just er. Jag kommer hjälpa er med klädval och svara på alla frågor som ni har inför fotograferingen. 

Oroa er inte!

Jag är van att fotografera i alla väder men har ALLTID backup datum för fotograferingen och är flexibel för att byta datum om det är dåligt väder (en anledning till varför jag endast bokar 3 par/månad). Det viktigaste för mig är att ni får den fotograferingen som ni vill ha.  Men är ni lite galna och har inget emot att fotograferas i regn så kör vi på!!
Ingen fara! De flesta av mina par har aldrig stått framför en kamera förut och känner sig lite osäkra. Men det är därför jag finns här, för att hjälpa er med hur ni ska stå och vad ni ska göra. Det kommer inte bli några uppställda poser, utan allting kommer kännas naturligt. Jag kommer även ge er små uppgifter som gör att allting blir mer avslappnat. 

Ni kommer få bilderna levererade via ett webbgalleri 1-2 veckor efter fotograferingen. 

Alla bilder levereras i JPEG-format via ett webbgalleri.
Använder ni bilderna på internet, tagga mig i era bilder/captions. 

parfotografering stockholm

PRIS

– 1 timmes fotografering på bestämd plats
– Personlig planering innan 
– Gratis ombokning vid dåligt väder/sjukdom
– 10 st digitala bilder levererat via ett webbgalleri (möjlighet att köpa till fler efteråt)

2900kr 

 

Parfotograf Stockholm

Skicka bokningsförfrågan

Jag bokar endast in 3 fotograferingar i månaden såskicka din förfrågan så fort som möjligtför att säkra ett Datum!


Parfotograf Stockholm, fotograferar i hela Sverige och världen

Stäng meny

Tack för ditt meddelande!

Har du inte fått svar inom 3 vardagar – 
kolla först i skräpposten, maila mig sedan igen på emmasurell@gmail.com