Så kul att ni hittat hit!
Jag heter Emma, är 23 år och bor i Stockholm.

Som person är jag väldigt lugn vilket jag värderar väldigt högt som bröllopsfotograf. Jag är duktig på att få mina par att slappna av och fokuserar alltid på spontana ”in the moment” bilder som faktiskt betyder något på riktigt. Era glädjetårar vid vigseln, mammas ansiktsuttryck när ni säger ”JA” till varandra eller gapskrattet under brorsans tal på middagen. Allt detta är viktigast för mig så att ni kan minnas er bröllopsdag precis som den var.

Natur och lugnet som finns ute på landet är något som betyder mycket för mig. Jag spenderar mycket tid i Stockholms skärgård på familjens landställe. Södra Dalarna är också en plats som jag har varm om hjärtat. Varje år sedan jag föddes åker släkten dit för att spendera en vecka tillsammans. Det är på landet som jag samlar energi och även därifrån min kärlek för naturnära bröllop vuxit fram. 

I slutet av 2018 drabbades min storebror av hjärtstopp. Han svävade mellan liv och död och hela min värld vändes upp och ner. Idag mår min bror bra men denna händelse har påverkat mig mycket och verkligen fått mig att fundera över vad som är viktigt i livet. Det fick mig också att inse att mitt jobb som bröllopsfotograf är viktigare än att bara ta ”fina bilder”. Bilder är det enda vi har kvar när minnena börjar försvinna och jag älskar att kunna ge detta till mina brudpar. 

Jag älskar att spela Brädspel och Tv-spel och efter många somrar där jag umgåtts med storebror och killkusiner har jag blivit väldigt bra på Mario Kart. Vågar ni utmana mig är ni hjärtligt välkomna hem till mig. När jag är ensam hemma fuldansar jag oftast till One Direction (ja, det är sant). Jag är en tv-serienörd ut i fingerspetsarna och mina tre favoriter är One tree hill, Prison Break och Grey´s Anatomy. 

Jag ser framemot att höra från er!

5 snabba fakta om mig:

- Jag älskar banan. På mackor, i mat, som glassmak. Mums.

- När jag var liten trodde jag "allsång på skansen" hette Alfons på skansen eftersom min granne hette Alfons.

- Alla som känner mig vet att allt som krävs för att göra mig glad är en maträtt med ris.

- Jag har spelat fotboll i 15 år och är ett stort liverpool FC fan!

- hemmakvällar är det mysigaste jag vet!

Stäng meny

Tack för ditt meddelande!

Har du inte fått svar inom 3 vardagar – 
kolla först i skräpposten, maila mig sedan igen på emmasurell@gmail.com