söker ni bröllopsfotograf?

SKA NI GIFTA ER? WOW GRATTIS!

Föregående
Nästa
"Att vår bröllopsdag skulle bli fantastisk visste vi redan, men att Emma har fångat känslan och kärleken på ett sådant underbart sätt är ovärderligt för oss. Vi kommer alltid rekommendera Emma!"
- Rebecca & Johan 2017
"vi har suttit och gråtit av lycka över alla fantastiska bilder. Vi är helt tagna över hur otroligt duktig du är och alla magiska bilder vi fått. hur du lyckats fånga allt från vår dag. tusen tack igen för att just du var med och förevigade vår stora dag! ett minne för livet! "
- camilla & richard 2019

bröllopsfotograf i stockholm
fotograferar i hela sverige och världen

kan ni förstå att ni ska gifta er?

Wow vilken mäktig känsla! Ni ska få fira er kärlek tillsammans med människor som ni älskar. Kan det bli bättre? När ni tittar igenom era bröllopsbilder 1 månad, 10 år eller 50 år efter bröllopet så vill ni få tillbaka känslan ni kände och minnas exakt hur det var där och då. Nervositeten, pirret, glädjen och kärleken.

Jag är inte bara er bröllopsfotograf. Jag ser mina brudpar som mer än bara mina kunder och jag tycker det är extremt viktigt att ni känner er trygga med mig. Som person är jag väldigt lugn vilket jag värderar väldigt högt som bröllopsfotograf. Mitt i all stress, nervositet och vad som kan kännas som kaos, finns jag där som er stöttepelare och sprider ett lugn när det behövs. Under ett bröllop vill jag ta så lite plats som möjligt för att ni ska kunna fokusera på er till hundra procent. Därför försöker jag alltid att synas så lite som möjligt när jag fotograferar. Jag uppmärksammar allt under dagen, även det som ni är för upptagna att se. Ni ska inte oroa er över att alla minnen bevaras, det sköter jag!

Jag vill att mina bilder ska vara mer än en fin bild. När jag fotograferar vill jag fånga det som verkligen betyder något. Glädjetårarna som ni fäller när ni ser varandra för första gången. Mormor Berits ansiktsuttryck när ni säger "JA" till varandra i kyrkan. Gapskrattet under middagen som nästan får er att kissa på er. Eller brorsans galna moves på dansgolvet. Det är detta som betyder något på riktigt.

Att välja bröllopsfotograf är inte en lätt uppgift och därför är det otroligt viktigt för mig att ni känner att jag är rätt fotograf för er. Precis som jag vill känna att ni är rätt för mig. Det är då det blir som allra bäst!

VAD VÄNTAR NI PÅ?.. hör av er..NU..jag vill veta allt om er!

Hur går det till?

BOKA

Yey ni vill boka mig som er bröllopsfotograf! 

Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här nedanför. Jag vill veta allt om er! Är jag ledig ert datum så bokar jag in er, TJOHO! Vi skriver avtal och sedan skickas en bokningsfaktura på 25% av beloppet till er för att säkra ert datum. Ni får en checklista på posten ca 6 månader innan bröllopet.  Denna går vi igenom när vi ses på vårt bröllopsmöte för att planera allt tillsammans. 

provfotografering

I alla mina paket ingår en provfotografering innan bröllopet för att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera. 

Denna fotografering bokar vi in efter bokning är klar. 

Ni får 10-15 digitala bilder från provfotograferingen som ni får använda fritt. Exempel save-the-date, inbjudan eller som ett minne innan bröllopet. 

 

bröllopsmöte

1-2 månader innan bröllopet hörs vi igen, för ett bröllopsmöte (inom Stockholmsområdet) för att planera allt inför er stora dag. Vi går igenom checklista och planerar allt in i minsta detalj. Jag vill höra alla era önskemål och funderingar – det viktigaste är att ni blir nöjda.

Mötet sker antingen på plats vi bestämmer tillsammans eller via Skype/Facetime. 

Bröllopsdagen är här

Äntligen är dagen här! Som ni har väntat och planerat. Jag kommer till er den tid vi har bestämt och fotograferar er i antalet timmar som ni har bokat. Jag finns med som stöd och hjälp när det behövs och fotograferar det som händer, så som er dag ser ut. 

leverans

Dagen efter bröllopet får ni ett smakprov på 5 bilder genom ett onlinegalleri som ni kan dela med vänner och familj. 2-6 veckor efter bröllopet levereras alla bilder till er, i färg och vissa även i svartvitt, på ett fint USB i trä. 

Ni får alla bilder högupplösta i JPEG-format och får inte ändra på bilderna i form av filter eller annan redigering. Lägger ni upp bilderna på internet ska ”Fotograf Emma Surell” stå alt tagga @fotografemmasurell på Instagram.

Vanliga frågor

JA! JA! och en gång till JA! Jag älskar att resa och se nya platser. Jag utgår från Stockholm men fotograferar mer än gärna på andra platser i Sverige, och världen. 

Utanför Stockholm läggs en milersättning på 30kr/mil till, eller biljettpris. 
Behöver jag övernatta läggs även detta till i priset. 

Ingen fara! Jag har fotograferat bröllop i alla väder och är van med det. Vi löser detta tillsammans genom att ha en plan B. Vi kan använda oss av fina paraplyer (jag har ett vitt ni får låna), stå under ett träd, ett tak eller varför inte fotografera inomhus i en fin lokal. Det finns många möjligheter och regn kan bli väldigt fint på bild. 

Jag har alltid två kamerahus med mig och ett flertal objektiv ifall det värsta skulle hända (har aldrig hänt). Jag har även med mig flera batterier och fotograferar på två minneskort samtidigt. När jag kommer hem från ett bröllop överför jag alltid alla bilder på flera olika ställen för att vara säker på att inga bilder försvinner.

Det är inget ni behöver oroa er för. Här kommer jag in och hjälper till. Jag förstår att det är ovant framför kameran men jag kommer att ge er små instruktioner och uppgifter som gör att det kommer kännas avslappnat.Jag fokuserar på det spontana och vill 99% av tiden att ni tittar på varandra och kramas. Lita på mig! 

Först och främst så har detta aldrig hänt! Och kommer förhoppningsvis aldrig hända.

Vi skriver avtal där det står att om jag inte kan vara med på er bröllopsdag pga allvarlig sjukdom eller liknande så kommer jag försöka att fixa en likvärdig ersättare bland ett stort kontaktnät med fotografer. Vill ni inte ha någon annan fotograf så får ni självklart alla pengar tillbaka.  Men jag vill vara tydlig med att det ska mycket till för att jag ska vara tvungen att avboka ett bröllop.

3 timmar

Ex. porträttfotografering, vigsel och gratulationer.

 Minst 150 bilder levererat på ett fint USB.

☾ 
En provfotografering ingår där vi lär känna varandra och ni får känna på att stå framför kameran.

☾ Ett planeringsmöte ingår där vi planerar allt inför bröllopet, jag vill höra era önskemål och veta allt om ert bröllop!

☾ Leverans på ett fint USB 2-6 veckor efter bröllopet.

 


18 000 SEK

5 timmar

Ex. förberedelser, porträttfotografering, vigsel, gratulationer och början på middagen.

Minst 250 bilder levererat på ett fint USB.

☾ En provfotografering ingår där vi lär känna varandra och ni får känna på att stå framför kameran.

☾ Ett planeringsmöte ingår där vi planerar allt inför bröllopet, jag vill höra era önskemål och veta allt om ert bröllop!

☾ Leverans på ett fint USB 2-6 veckor efter bröllopet.


BONUS: 
☾ 5st 10×15 fine-art printar från dagen som fotografen väljer ut. 


20.000 SEK

8 timmar

Ex. förberedelser, porträttfotografering, vigsel, gratulationer och middag.

Minst 400 bilder levererat på ett fint USB.

☾ En provfotografering ingår där vi lär känna varandra och ni får känna på att stå framför kameran.

☾ Ett planeringsmöte ingår där vi planerar allt inför bröllopet, jag vill höra era önskemål och veta allt om ert bröllop!

☾ Leverans på ett fint USB 2-6 veckor efter bröllopet.


BONUS: 
☾ 10st 10×15 fine-art printar från dagen som fotografen väljer ut. 

  Fotobok 20×20 på 20s med era favoritbilder från dagen. 

 


25 000 SEK

12 timmar

Fotografering under hela dagen.
Från nervösa förberedelser till och med kvällens fest.

Minst 600 bilder levererat på ett fint USB.

☾ En provfotografering ingår där vi lär känna varandra och ni får känna på att stå framför kameran.

☾ Ett planeringsmöte ingår där vi planerar allt inför bröllopet, jag vill höra era önskemål och veta allt om ert bröllop!

☾ Leverans på ett fint USB 2-6 veckor efter bröllopet.

BONUS:
10 st 10×15 fine-art printar från dagen som fotografen
väljer ut. 

 Fotobok 20×20 på 30s med era favoritbilder från dagen. 


32.000 SEK

"Tack snälla bästa emma för att du var med och deltog på vår dag!
Du är sån jordnära och fantastisk tjej, och har dessutom sinnet för att ta de bästa bilderna.
tusen tack för att du förgyllde vår stora dag "
- Becca & Nicklas 2018


vill ni boka mig? yey!

Bröllop 2020? Hög tid att boka nu. datumen går åt snabbt!

Fullbokad juni 2020 (vardagar har jag några datum lediga)

Era personuppgifter används endast för att kontakta er och delas ej med tredje part.

Stäng meny

Tack för ditt meddelande!

Har du inte fått svar inom 3 vardagar – 
kolla först i skräpposten, maila mig sedan igen på emmasurell@gmail.com